Recent Posts

  Nigerianske prostituerte eskortegutter i oslo homo

  Alternativet må være å sikre rettigheter for de som ønsker å selge sex, og tiltak for de som ønsker seg ut av sexsalg. Slik det er i dag er det bare kvinnelige sexarbeidere som det er opprettet arbeidsmarkedstiltak, men for store grupper som for eksempel de nigerianske prostituerte, er samfunnets tiltak "Exit".

  Pion ser sexkjøpsloven også som et imigrasjonsregulerende verktøy, da kjøp og salg av sex plutselig ble for "sort" i Oslos gater. Les mer hva vi mener her: Er det sexselgernes eller "hjelpernes" behov man skal tilfredstille? Anonym Det vrimler av hva jeg kaller "empatidamer" selv om det også er enkelte menn som er inne og beiter på dette hjelpebehovet. Hvis hjelpemenneskene har for lite å gjøre, så annonserer de og søker mediaomtale. Det er allered en hel rekke organisasjoner som ønsker å hjelpe prostituerte.

  Men folk som er på empatijakt er det færre av. Flere nettsteder averterer guttesex til salgs. Kan man da ikke bare ta kontakt via disse, dersom man har et udekket behov for å dele ut empati og hjelp, med eller uten gåseøyne. Pion som står for Prostituertes Interesseorganisasjon i Norge, er ikke er et sosialt hjelpetiltak, men en rettighetsorganisasjon, og en vaktbikkje for sexarbeidere.

  Dette prosjektet tar ikke som mål å øse ut empati over mannlige sexarbeidere, men å informere dem om rettigheter de har i samfunnet. Pion ønsker å signalisere at vi er her, og at vi kan tilby kondomer og glid, juridisk rådgivning, og kontakt med helsevesenet. På dette prosjektet jobber vi på flere arenaer enn Gaysir.

  Klem Unge men selger sex! Jeg er nå 61 år snart og tilbød mine tjenester på Østbanen når jeg var i 20 årene. Jeg har ikke att noe skade av dette, kom fra en "pen" familie og trengte ikke penger, brukte ikke stoff og har ikke begynt etter dette heller.

  Jeg tok ike skade av dette, men likte å ha sex med men noe som også den "såkalte studenten" sier i VG. Unge gutter er ikke noen stupide nek ei heller de jentene som selger sex i dag! Angrip heller bakmennene som gjør dagens jenter og muligens gutter avhengig av stoff. Ja, sågar de som også jobber i Pion tilbyr sine tjenester selv om kundene nå er i fåtal.

  Jeg avslutter med å si: Hva er galt å selge sex frivillig noe de fleste gjør for å få en bedre verdag og med forbud stopper ikke verden eldste yrke!!! Pion bør heller jobbe for bedre leve kår for de som tilbyr sine tjenester og de som kjøper!.

  Vi er enig med deg og tror ikke alle sexarbeidere er ofre, eller tar skade av sexsalg. Pion jobber for å bedre levekår for de som tilbyr sine tjenester. Pion har frontet kampen mot sexkjøpsloven i Norge. En hver skal få bestemme over egen kropp, og ta egne valg.

  Vi tror ikke forbud mot kjøp av sex hjelper mot sosiale problemer. Da må man heller innføre konkrete tiltak, og rettigheter - fremfor statlig moralisme. Hilsen Morten og Andrès cos Innsendt av: Vi mener det ikke er opp til det såkalte homsemiljøet å gripe inn ovenfor sexarbeidere. Pion har derimot jobbet opp mot homoorganisasjonene for sette tema på dagsorden. Noe vi kommer til å fortsette med. Både Pion, og vi privat, er sterkt imot mobbing og sexpress. Derfor er det viktig for oss å ha god dialog både med sexarbeidere, og med kundene.

  Anonym Jeg lurer på hvorfor Morten og André vil ha kontakt med unge gutter som selger sex? Er de blitt moralske på sine gamle dager og vil profitere på den nye bølgen, nå som de ikke lenger har noe å selge? Er det ikke slik at den nymoralistiske holdningen til prostitusjon skaper ytterlige stigmatisering og undertrykkelse av grupper mennesker som allerede er undertrykt, ofte på mer enn en måte? Jeg heter Andrès og ikke Andrè.: Vi er helt enig i det siste utsagnet, og mener det er viktig å jobbe mot stigmatisering av sexarbeiderne.

  Sexkjøpsloven er dessverre med å skape dette stigma, vi kjemper hardt i mot. Klem fra oss gamle: Anonym Er det flest aktive eller passive som vil kjøpe sex? Er det mest oralsex eller analsex det går i? Hender det at den som selger blir truet og nedverdiget? Marit Nybakk sa i forrige ukes NyTid at sexkjøpsloven var et verktøy for å forhindre smitte av HIV blant menn som selger sex til menn.

  Vi leser det som om hun mener hiv-positive, og hiv-positive sexarbeidere ikke skal få lov til å ha sex. Det er etter Pions mening både sexarbeideren, og kunden sitt ansvar å beskytte seg mot seksuelt overførbare infeksjoner.

  Ansvaret kan ikke skyves på sexarbeiderne aleine. Det er heller ikke prostitusjon som øker risiko for smitte, men fraværet av kondom. Dersom sexarbeidere opplever trusler og vold, bør de kontakte politiet, og Pion. Vi har juridiske rådgivere som kan bistå. All kontakt forblir selvsagt anonym. Sommerhilsen fra Morten og Andrès: Hvor mange gutter selger sex i Norge Innsendt av: Anonym Hei vet dere hvor mange gutter som selger sex i Norge?

  Morten som har jobbet i Pion med menn som selger sex i snart to år, har hatt kontakt med noe i underkant av Det er vanskelig å tallfeste eksakt siden mange unge menn kan spleise på en annonse, og en sexarbeider kan ha flere annonser.

  En annen forklaring ligger i at det ikke finnes noe etablert subkultur for menn som selger sex, til forskjell for damene i sexarbeid. Dette gjør dem mer usynlige. Mvh, Andrès og Morten hva er lissom problemet med å ville selge sex? Anonym mange har jo dette som en ekstra måte å tjene penger på, og for mange er det frivillig.

  Det er viktig å huske på at sexsalg er en avtalt relasjon mellom to voksne parter. Mvh, Andrès og Morten Solidaritet Innsendt av: Anonym Kjære Andrès og Morten, I disse harde tider, burde vi vel alle kjøpe så mye sex vi har tid og råd til, i solidaritet med en utsatt og utrydningstruet gruppe. Sexkjøpsloven tar sikte på å kvele sexmarkedet, blant annet for å hjelpe fattige sexarbeidere.

  Pion mener at å gjøre det vanskeligere for sexarbeidere å tjene penger, på ingen måte hjelper deres situasjon. Personlig tror vi for øvrig mest på pro-bono sexarbeid ;- Kyss og klem fra Morten og Andrès Vad møter man gutter som vil selge sex Innsendt av: Anonym Vi er mange som vil betale, av olike anledninger, har ikke med mangel på respekt at gjøre men bla meget jobb m. Det å skyve kunden ytterligere ut av samfunnet, ser vi på som potensielt farlig.

  Færre kunder på markedet kan sette flere premisser, på bekostning av sexarbeiderne. Vi tror på dialog med kunden som går ut på respekt. Forbud gjør denne dialogen, og dermed helsefremmende arbeid, og arbeid med gode holdninger, vanskelig. Pion formidler ikke kontakt med sexarbeidere. Hilsen Morten og Andrès Arenaer Innsendt av: Stian Amadeus Antonsen Hei!

  Flott tema for nettmøte.: Hva slags arenaer er det Menn som selger sex bruker? Er det veldig forskjellig fra kvinne som selger sex? Finnes det noen forskning på leveår til menn som selger sex? Pro- senteret kom Juni ut med rapporten "Et usynlig marked? Pro Senteret registrerte to nigerianske kvinner i prostitusjon i I var tallet Anslaget for er , altså er det en svak økning, ifølge Liv Jessen, leder for Pro Senteret. Det var debatten rundt artikkelen «Jeg er Gina» av Martin Gaarder, trykket i Samtiden nummer 3 , som trigget Jahnsens interesse for temaet.

  Ny Tids redaktør, Martine Aurdal, mente at teksten vedlikeholdt myten om den lykkelige horen, og at den satte intervjuobjektet i fare. Daværende redaktør i Samtiden, Knut Olav Åmås, så derimot Gaarders artikkel som et friskt pust i en ellers fastgrodd prostitusjons- og traffickingdebatt.

  Gaarder selv hevdet å gjøre oppgjør mot en annen myte, myten om den maktesløse og forsvarsløse horen. Hun var ikke styrt. Det var en rå, men ærlig historie om livet hennes. Måten hun ble framstilt på er unik. Jeg fant ikke noe lignende i mitt materiale, sier Jahnsen. Debatten fikk henne til å spørre seg: Hvordan framstilles nigerianske kvinner i prostitusjon vanligvis?

  Jahnsen har identifisert tre fortellinger som går igjen i dekningen av nigerianske kvinner i prostitusjon. For det første at de blir framstilt som konkurrenter til de norske prostituerte fordi de er villige til å kutte prisene på salg av sex. For det andre at nigerianske kvinner i prostitusjon blir sett som ubehagelige innslag i bybildet når de oppsøker utradisjonelle arenaer for prostitusjon, aller tydeligst Karl Johan. Til slutt blir de sett som ofre for et ulikt forhold mellom menn og kvinner og Norge og Nigeria.

  Hun trekker fram artikkelen «Ullevål horeby» trykket i VG som spesielt nedsettende og lite respektfull. Kvinnene omtales blant annet som «pågående kroppsselgere».

  De journalistiske metodene er også problematiske. Journalistene har fulgt etter kvinnene fra hjemstedet og inn til Oslo sentrum. Det er heller ingen som taler kvinnenes sak, sier hun. Det er to stereotypier som gjør seg gjeldende. Den første er den sosiale og seksuelle taperen. Han framstilles som «den mislykkede mannen». Den andre er overgriperen. Begge kategoriene befinner seg utenfor den hegemoniske og legitime maskuliniteten. Jahnsen beskriver kjøperen av sex som en forhatt kategori som rokker ved idealet om det likeverdige, seksuelle forholdet som tar utgangspunkt i kjærlighet og gjensidighet.

  I forskningsmaterialet sitt finner hun tradisjonelle, funksjonalistiske forklaringsmodeller som går ut på at menn har et overskudd på lyst, og at prostitusjon fungerer som en sikkerhetsventil.

  Slik normaliseres menns sexkjøp. De nigerianske kvinnene i prostitusjon inngår i en global urettferdighet som er kjønnet. Vi opplever feminisering av fattigdom og migrasjon. Illegale immigranter har nesten ingen rettigheter. Eksempler på overskrifter om nigerianske kvinner i prostitusjon er «Eksplosiv økning av nigerianske prostituerte i Oslo — skremmes med voodoo-ritualer» i Dagbladet og «Tvunget til prostitusjon etter heksepakt» i VG.

  Her står det om ritualer som inkluderer drikking av geiteblod, spising av fuglehjerter og at nigerianske kvinner frykter en skjebne verre enn døden om de bryter sitt taushetsløfte, mottar hjelp eller anmelder sine bakmenn.

  Fokuset rettes mot det spektakulære.

  .. Da må man heller innføre konkrete tiltak, og rettigheter - fremfor statlig moralisme. Dette prosjektet tar ikke som mål å øse ut empati over mannlige sexarbeidere, men å informere dem om rettigheter de har i samfunnet. Sensommerfesten feirer studenter som arbeider eller har arbeidet med kvinne- og kjønnsproblematikk i sine studier. Er det sexselgernes eller "hjelpernes" behov man skal tilfredstille? Hvordan framstilles nigerianske kvinner i prostitusjon vanligvis? Jeg har ikke att noe skade av dette, kom fra en "pen" familie og trengte ikke penger, brukte ikke stoff og har ikke begynt etter dette heller.

  Nigerianske prostituerte eskortegutter i oslo homo

  Nigerianske prostituerte eskortegutter i oslo homo